Preţuri Mazda CX-5 facelift în România – detalii complete

Mazda CX-5 facelift a sosit pe piaţa din România. Preţul de bază pentru versiunea restilizată a SUV-ului nipon a fost stabilit la 22.590 de euro, cotaţie valabilă pentru motorizarea pe benzină de 2 litri şi 165 CP, cu tracţiune faţă.

Cel mai ieftin diesel, CD150, costă 27.390 de euro, iar cea mai accesibilă variantă 4×4, G160 Challenge, pleacă de la 27.190 de euro. Pentru modelul de top CD175 4×4 AT Revolution Top, socotelile pornesc de la 36.590 de euro. Pe lista de opţionale regăsim vopsea metalizată (510 euro), sistem de navigaţie (500 euro, de la Challenge în sus), trapă (700 euro) şi piele (140 euro pentru Revolution Top).

Sunt disponibile cinci niveluri de echipare (Emotion, Challenge, Attraction, Revolution şi Revolution Top) şi cinci motorizări Euro 6: două diesel de 2,2 litri (2.2 SKYACTIV-D) de 150 CP şi 175 CP, respectiv trei pe benzină (2.0 SKYACTIV-G si 2.5 SKYACTIV-G), de 160 CP, 165 CP şi 192 CP. Sistemul de tracţiune integrală include un sistem de avertizare în cazul pierderii aderenţei pe puntea faţă. Echiparea de serie include aer condiţionat, geamuri electrice faţă/spate, airbaguri laterale, frontale, cortină, sistem i-Stop, computer de bord şi radio cu MP3 player.

cx-5

Operaţiunea de facelift este una la fel de discretă precum cea aplicată şi în cazul recent revizuitei Mazda6. În materie de design, Mazda CX-5 a primit noi blocuri optice adaptive full-LED cu sistem de control automat al fazei lungi şi o grilă frontală redesenată, respectiv proiectoare de ceaţă cu tehnologie LED. Mazda oferă şi două nuanţe exterioare complet noi: Sonic Silver Metallic şi Titanium Flash Mica.

La interior, vântul schimbării aduce scaune mai confortabile, frână de parcare electrică, selector pentru modurile de rulare şi sistem de infotainment MZD Connect revizuit, cu ecran tactil de 7 inci.

Sistemele de siguranţă activă au fost, de asemenea, actualizate, funcţia RVM de monitorizare a unghiului mort beneficiind acum de RCTA (Rear Cross Traffic Alert) – avertizare privind obstacole la deplasarea cu spatele. Printre gadget-urile ce pot fi comandate notăm opţiunile Mazda Radar Cruise Control (tempomat adaptiv), Smart Brake Support (frânare automată la viteze reduse).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top