Prețuri Mercedes-AMG A 35 4MATIC – Cât costă cel mai ieftin AMG?

Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Mercedes a anunțat prețurile pentru cel mai ieftin AMG, Mercedes-AMG A 35 4MATIC. Astfel, mașina va fi disponibilă începând cu 47.528 de euro în Germania. La noi va ajunge cu un preț asemănător.

Aproape 50.000 de euro costă cel mai accesibil AMG. Noul entry-level al gamei de performanță vine la pachet cu un motor de 2.0 litri cu patru cilindri, cuplat la o transmisie automată cu 7 rapoarte, capabil să dezvolte 306 cai putere. De 4,7 secunde are nevoie A 35 să ajungă de la 0 la 100 km/h, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Tot ce trebuie să știi despre noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC:

Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC – Imagini și informații oficiale

În primele optsprezece luni de la lansare, A 35 va fi disponibil în versiune Edition 1, care primește standard un pachet AMG Aerodynamics și un pachet AMG Night. Acestea aduc accente aurii la exterior, pe carcasele oglinzilor, dar și pe jantele de 19 inci. La interior, tot standard sunt scaunele încălzite și sistemul de iluminare ambientală. Logo-ul Edition se regăsește pe volan, pentru a scoate în evidență faptul că avem de-a face cu un model special.

Prezentat în septembrie, la Salonul Auto de la Paris, cel mai mic dintre frații AMG se ia la trântă cu Audi S3, în lumea hot hatch-urilor premium.

 

Adaugati comentariu