Preturi Mini Countryman: Cat costa noul SUV in Romania

Preturi Mini Countryman. Noua generatie a SUV-ului Mini va ajunge pe piata din Romania în februarie 2017, la preturi cuprinse intre 26.580 si 36.720 euro cu TVA.

La lansare vor fi disponibile doua motoare pe benzina si doua diesel, toate turbo. Sistemul de tractiune integrala MINI All4 este oferit optional pentru fiecare dintre cele patru versiuni.

Cel mai accesibil Mini Countryman, Cooper, costa 26.580 euro si este animat de motorizarea entry-level pe benzina de 1,5 litri și 136 CP. In versiune Cooper ALL4, cu tractiune integrala, acelasi motor poate fi comandat de la 28.620 euro. Al doilea motor alimentat cu benzina din gama Countryman (Cooper S), de 2 litri 192 CP, pleaca de la 30.600 euro, respectiv 32.640 euro cu tractiune 4×4.

Pentru fanii diesel, Mini ofera un motor de 2 litri, disponibil in doua trepte de putere: 150 CP (Cooper D) și 190 CP (Cooper SD). Pentru acestea, socotelile pornesc de la 29.400 euro, respectiv 34.740 euro cu TVA. Modelul Cooper SD cu transmisie automata cu sase trepte costa 34.740 euro, iar Cooper SD ALL4 cu tractiune integrala si cutie automata, 36.720 euro, cu toate taxele incluse.

mini-countryman

Noul MINI Countryman este mai lung cu 20 de centimetri in comparatie cu predecesorul sau si mai lat cu aproximativ trei centimetri. Ampatamentul modelului a fost extins cu 7,5 centimetri. Aceasta crestere are ca rezultat o extindere semnificativa a spatiului pentru cele cinci locuri de sine statatoare, precum si o marire clara a volumului de stocare si a versatilitatii in transportul bagajelor. Scaunele din spate pot fi deplasate longitudinal cu pana la 13 centimetri. Rabatarea spatarelor ofera divizare in raport 40:20:40. De asemenea, ofera unghi de inclinare variabil. Volumul portbagajului este de 450 de litri si poate fi extins, la nevoie, la un maximum de 1.309 litri. Aceasta reprezinta o crestere maxima de 220 de litri in comparatie cu modelul anterior.

Noul Countryman dispune in standard de MINI Visual Boost, o versiune simplificata a celebrei centrale de comandă iDrive de la BMW. Functia MINI Apps (serie) ofera acum posiblitatea de conectare wirless cu aplicatiile telefonului mobil, utilizatorii avand astfel disponibile in automobil aplicatii precum Deezer (pentru music on demand) sau TuneIn Radio (pentru web radio). O data instalate pe telefonul mobil, acestea sunt disponibile in interiorul masinii imediat ce s-a realizat conexiunea bluetooth intre automobil si telefon.

Noul model vine cu o gama larga de sisteme: controlul electronic al amortizoarelor, functia Perfomance Control (control electronic pentru un plus dinamic in viraje), MINI Driving Modes (permite schimbarea comportamentului automobilului intre GREEN, MID si SPORT cu influentarea sistemelor de propulsie, transmisie, directie, amortizoare, acustica si de confort electric).

Disponibila standard, avertizarea de coliziune cu functie de franare in oras (Active Guard) poate fi extinsa pentru a include sistemul Driving Assistant cu tempomat activ bazat pe camera video, avertizare la pietoni cu functie de franare initiala, asistent la fazei lungi si detectare a indicatoarelor rutiere. In plus, Park Distance Control (sistem de senzori de parcare), camera pentru mers inapoi, Parking Assistant (sistem de parcare automata) si Head-Up Display sunt si ele disponibile optional.

CITEȘTE TOTUL DESPRE NOUL MINI COUNTRYMAN AICI

Adaugati comentariu