Preturi Mitsubishi ASX facelift: Start de la 18.700 euro

Preturi Mitsubishi ASX in Romania. SUV-ul de clasă compactă al mărcii nipone a fost supus unui nou facelift, modelul revizuit putând fi comandat la un preț de pornire de 18.700 euro.

Cotația este valabilă pentru motorizarea de bază de 1,6 litri și 117 CP, alimentată cu benzină. Odată cu faceliftul, din gama ASX a dispărut varianta diesel de 2,2 litri, singurul propulsor pe motorină oferit acum fiind cel de 1,6 litri și 114 CP.

Mitsubishi ASX diesel poate fi specificat cu tracțiune față sau integrală, singura transmisie disponibilă fiind o cutie manuală cu 6 rapoarte. Pentru modelul cu tracțiune 4×2 socotelile pornesc de la 19.400 euro cu TVA, iar pentru cel cu tracțiune 4×4, de la 21.400 euro cu TVA.

Mitsubishi ASX facelift se distinge prin grila și bara de protecție față redesenate. Acestea preiau filozofia de stil Dynamic Shield, caracterizată prin marginile cromate dispuse în zig-zag, ce se intersectează cu farurile pentru a imita silueta literei X.

Alte noutăți aduse de versiunea restilizată a lui Mitsubishi ASX sunt jantele de 18 inch cu design modificat, tapițeria mai atractivă ce îmbracă scaunele și bancheta sau accentele piano black inserate pe volan.

Mitsubishi-ASX-2017-1600-12

Adaugati comentariu