Prețuri oficiale pentru noul Volkswagen Sharan în România

Volkswagen a adus în România noua generație a MPV-ului Sharan, acum cu motoare noi și echipamente de ultimă generație. 

Sharan este cel mai nou model din gama Volkswagen care, cu ocazia celei de-a treia generații, are parte de o reîmprospătare menită să-l aducă în rând cu ultimele mașini lansate de VW precum noul Passat sau Golf și, totodată, să-l transforme într-unu dintre cele mai avansate modele din segment. Astfel, Sharan vine în echiparea standard cu sistemul Multi Collision Brake, care aplică automat frâna în cazul unei coliziuni pentru a preveni un eventual incident secundar. De asemenea, frâna de mână electronică și funcția „Auto Hold” sunt și ele dotări standard pentru noul Sharan.

Rămânând în zona siguranței, dar trecând la dotările opționale, noul Sharan poate fi echipat cu asistentul de reglare automată a distanței (pilot automat adaptiv denumit ACC la Volkswagen), sistemul de monitorizare a vecinătății „Front Assist” care include și funcția City de frânare de urgență, asistentul de menținere a benzii de rulare, asistentul de parcare (ajuns la a treia generație) precum și funcția de monitorizare a unghiului mort.

Noul Sharan primește exclusiv motoare Euro 6 care, în ciuda unei puteri mai mari, consumă cu până la 15% mai puțin. Noul motor TSI de doi litri dezvoltă acum 150 CP, în timp ce un motor TDI de aceeași clindree vine cu două versiuni de putere cu 150 CP sau 184 CP. Motorul 2.0 TDI cu 150 CP poate fi cuplat la o cutie manuală cu șase trepte și tracțiune integrală 4MOTION.

Prețul de pornire pentru noul Sharan este de 29.678,16 euro cu TVA inclus pentru versiunea 1.4 TSI TRENDLINE, în timp ce modelul de top 2.0 TDI 184 DSG HIGHLINE pornește de la 40.853,04 euro.

Adaugati comentariu