Prețuri Renault Clio V facelift în România – de la 14.300 euro

Renault Clio V facelift autoexpert.ro

S-au deschis comenzile pentru cel mai bine vândut hatch mic de import. Lista de prețuri Renault Clio V facelift pornește de la 14.300 euro. Iată toate detaliile!

De azi, poți comanda noul Clio în România. Livrările încep în septembrie 2023. Și e mai simplu ca oricând să alegi, pentru că gama a fost simplificată. Există doar trei niveluri de echipare – evolution, techno și esprit Alpine.

Evolution pornește de la 14.300 euro, dacă este comandat cu motorul SCe de 65 CP. Standard, oferă instrumentar digital de 7 inchi, aer condiționt manual, geamuri electrice f/s, oglinzi electrice, încălzite, rabatabile electric, scaun șofer reglabil pe înălțime, pilot automat, asistent de bandă, etc.

Prețuri Renault Clio V facelift evolution autoexpert.ro

Techno, versiunea intermediară, pleacă de la 18.500 euro. Vine în plus, printre altele, cu climă automată, acces hand-free, scaun pasager reglabil pe înălțime, cotieră centrală pe față, antenă ”aripioară de rechin”, 3 moduri de conducere, iluminare ambientală, încărcare telefon cu inducție, jante pe 16 inchi din aliaj, lumini full-LED și cameră marșarier.

Prețuri Renault Clio V facelift techno autoexpert.roPrețuri Renault Clio V facelift de top

În sfârșit, esprit Alpine pornește de la 20.400 euro. Oferta sa standard este mult mai bogată. Include tapițerie mixtă, oglindă electrocromatică fără ramă, volan soft-touch, multimedia de 9,3 inchi, 6 boxe, instrumentar de 10 inchi, pilot automat adaptiv, sistem centrare pe banda de rulare, senzori parcare f/s, frână de staționare electronică, asistent de unghi mort, etc.

Prețuri Renault Clio V facelift Esprit Alpine autoexpert.ro

Pe lângă dotările standard, există și o listă cuprinzătoare de opționale. Ele se adresează primelor două niveluri de echipare. Esprit Apine are toate dotările posibile incluse în prețul de bază.

Citește pe autoexpertTest Clio V facelift 💡

Printre opționale, notăm cele 4 camere la 360 grade, sistemul de sunet Bose, sistemul de navigație, stopurile 3D, etc. Noi am testat echiparea de top, esprit Alpine, în Belgia. Exemplarul nostru a fost echipat cu sistemul de propulsie full hybrid E-Tech. Poți citi articolul accesând link-ul de mai sus, pentru  afla cât a consumat și ce s-a schimbat la el.

via Renault

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

The Distinguished Gentleman's Drive AutoExpert.ro

The Distinguished Gentleman’s Drive

The Distinguished Gentleman’s Drive este o acțiune caritabilă ce implică mașini clasice. Scopul său? Să atragă atenția asupra problemelor de sănătate cu

Scroll to Top