Preturi Renault Megane Sedan in Romania. Cat costa noul sedan

Preturi Renault Megane Sedan. Noul sedan compact al mărcii franceze a sosit pe piața din România, înlocuind în gama Renault fostul Fluence.

Odată cu noua generație, Megane Sedan revine la numele consacrat, dar și la prețurile atractive care l-au menținut în topul celor mai accesibile berline de pe piață.

Cu un preț de pornire de 14.800 euro cu TVA, Megane Sedan este oferit alături de trei versiuni de echipare (Life, Zen, Intens) și patru motorizări, una pe benzină și trei diesel.

2016 Renault Megane Sedan

Cel mai accesibil Megane Sedan este animat de un motor aspirat de 1,6 litri și 115 CP, alimentat cu benzină. Un turbo modern de 1,2 litri și 130 CP va fi, de asemenea, disponibil, însă ulterior, nu la debut, prețul acestei versiuni nefiind comunicat. Cu motorul diesel entry-level de 1,5 litri și 90 CP, în versiunea de bază Life, Megane Sedan pleacă de la 16.400 euro, în timp ce pentru modelul de 110 CP socotelile pornesc de la 18.000 euro, în echiparea medie Zen. Versiunea de vârf, 1.6 dCi de 130 CP costă 18.900 euro.

Cel mai scump Megane Sedan este modelul 1.5 dCi 110 CP Intens cu transmisie automată EDC, evaluat la 20.700 euro. Dieselul de 110 CP este, de altfel, și singurul motor care poate fi comandat și cu o cutie automată. Pe alte piețe, Renault oferă o cutie CVT și pentru motorul SCe de bază, opțiune indisponibilă în România.

megane-sedan (1)

Echiparea de serie include aer condiționat cu reglaj manual; geamuri electrice față și spate, oglinzi electrice, lumini de zi LED, cruise control; airbag-uri frontale, laterale, cortină; ESP și asistență la pornirea din rampă. Nivelul de echipare mediu Zen aduce în plus climatizare automată, proiectoare de ceață, senzori de ploaie și de lumină, volan îmbrăcat în piele, reglaj lombar pentru scaunul șoferului, cotieră față, priză 12V spate.

În compania versiunii de top Intens, Renault Megane Sedan este echipat cu faruri Full LED, jante din aliaj de 16 inch, instrumentar de bord digital TFT, sistem multimedia R-Link 2 cu ecran de 7 inch; geamuri laterale și lunetă cu tentă închisă, oglinzi retrovizoare rabatabile electric, card acces și demaraj, scaune față încălzite, frână de parcare electrică și senzori de parcare spate.

Cu dimensiuni exterioare generoase (lungime 4,63 m, lățime 1,81 m, ampatament 2,71 m), Renault Megane Sedan se situează peste media segmentului în ceea ce privește spațiul interior. Portbagajul are un volum de 550 litri, iar locul pentru genunchi, la nivelul banchetei, a fost majorat cu 37 mm comparativ cu modelul în 5 uși.

megane-sedan (6)

Adaugati comentariu