Preturi Seat Ibiza in Romania: Cât costă noul model de clasă mică

Preturi Seat Ibiza in Romania. A cincea generație a modelului de clasă mică debutează în România alături de o nouă platformă și noi motorizări turbo de ultimă generație.

Prețurile noului Seat Ibiza pornesc de la 13.714 euro cu TVA. Cotația este valabilă pentru noul motor turbo cu trei cilindri alimentat cu benzină, de 1 litru și 95 CP. Acesta este oferit la debut doar în compania nivelului de echipare mediu, Style, nivelul  de bază Reference urmând să fie disponibil ulterior, la prețuri mai sensibil mai accesibile. În echiparea de top Xcellence, aceeași motorizare costă 15.054 euro, în timp ce pentru versiunea mai puternică, cu 115 CP, socotelile pornesc de la 15.633 euro cu TVA. Echiparea de serie include jante din aliaj de 16 inch.

Gama de motorizări va aduce ulterior trei unități diesel de 1,6 litri cu patru cilindri (1.6 TDI cu 80, 95 sau 115 CP), care vor acompania motorul de bază TSI de 1 litru, cu trei cilindri. De asemenea, complet nou va fi unitatea turbo de 1,5 litri cu injecție directă și 150 CP, care a debutat pe VW Golf facelift și va înlocui motorul actual TSI de 1,4 litri.

Noua Ibiza va fi primul model din grupul VW creat pe versiunea modificată/simplificată a platformei modulare MQB. Intitulată MQB A0. Odată cu trecerea la o nouă arhitectură, ampatamentul creşte uşor în dimensiuni, până la 2,56 m (plus 95 mm), ceea ce va fi şi în beneficiul spaţiului interior. Ibiza afișează o lungime de 4,06 m, o lățime de 1,78 m și o înălțime de 1,44 m. Volumul de încărcare al portbagajului este cu 63 litri mai generos: 355 litri.

noul-seat-ibiza (8)

Adaugati comentariu