Prețuri Seria 1 M Coupe

A venit momentul în care litera M să apară în segmentul BMW Seria 1 pentru a simboliza puterea remarcabilă şi proprietăţile dinamice deosebite de care dispune un model sport foarte performant.

La BMW Seria 1 M Coupé, tehnologia unui automobil superperformant este combinată cu agilitatea unui model compact, totul având ca scop crearea unei dimensiuni complet noi a plăcerii condusului în stil sportiv. Filozofia BMW M este transpusă, în premieră, într-un automobil din acest segment: performanţă demnă de motorsport disponibilă într-un automobil pentru uz cotidian. Astfel, gama de modele M GmbH se extinde o dată în plus pentru a atrage un nou public-ţintă, mai tânăr. Noul model va debuta pe piaţa din România pe 26 martie şi este deja disponibil pentru comenzi la preţul de pornire de 43.200 Euro fără TVA.

BMW Seria 1 M Coupé întruchipează sentimentul inconfundabil M într-o manieră extrem de concentrată. Motorul cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologia M TwinPower Turbo şi injecţie directă, dezvoltă o putere maximă de 250 kW/340 CP.  Curba de putere este orientată spre turaţii ridicate (puterea maximă este atinsă la 5980 rpm), în stilul specific pentru modelele BMW M, în timp ce cuplul maxim este oferit între 1500 şi 4500 rpm, pentru un răspuns fulgerător în orice condiţii.

Prin tehnologia şasiului derivată din motorsport, raportul masă-putere redus la 4,4 kilograme per CP şi componentele optimizate aerodinamic, automobilul garantează transformarea puterii superioare de propulsie într-o dinamică emoţionantă. BMW Seria 1 M Coupé accelerează în 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h şi atinge 200 km/h după 17,3 secunde. Şi în ceea ce priveşte eficienţa, modelul atinge niveluri remarcabile pentru categoria sa de performanţă. Consumul mediu de combustibil în ciclul EU este de 9,6 litri per 100 kilometri, în timp ce emisiile CO2 au un nivel de 224 grame per kilometru.

Sportivitatea remarcabilă de care dispune BMW Seria 1 M Coupé este evidenţiată la exterior de aspectul atletic pe care îl propune designul caroseriei. La interior, materialele de înaltă calitate şi cockpitul, specific unui model M, creează ambianţa unei maşini sport premium. Este un automobil cu patru locuri care reproduce filozofia M şi la interior: capabil să facă faţă provocărilor pe circuit şi suficient de versatil pentru utilizarea confortabilă în traficul cotidian. De asemenea, preferinţele individuale în materie de confort, siguranţă şi infotainment pot fi îndeplinite printr-o selecţie extinsă de echipamente care sunt disponibile şi pentru BMW Seria 1 Coupé, inclusiv programul BMW ConnectedDrive.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top