Prețuri speciale pentru noul Citroen C1

Citroen C1

Noul Citroen C1 este disponibil și în showroom-urile mărcii din România, la un preț începând de la 8.800 de euro (TVA inclus), valabil pentru versiunea C1 în 3 uși, 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction și 9.100 de euro (TVA inclus) pentru aceeași versiune de echipare și motorizare, în 5 uși.

Compact, economic si ecologic, Citroen C1 a devenit din iunie 2005, cand a fost lansat, un actor important pe piata vehiculelor citadinelor, inregistrand peste 630.000 de vehicule vandute de la lansare. Citroen C1 revine in 2012 cu un nou look si mai atragator, cu noi atuuri: emisii reduse pana la 99g de CO2/km, lumini de zi cu LED-uri integrate armonios in partea frontala, un sistem audio CD cu Connecting Box si cutie manuala pilotata (BMP) cu padele la volan. Citroen C1 este disponibil in Romania in 2 niveluri de echipare: Attraction si Seduction.

O citadină practică
Cel mai mic dintre modelele marcii Citroen isi pastreaza atributele care i-au asigurat succesul timp de 6 ani, in fata a peste 620.000 de clienti. Avand capacitatea de a transporta 4 adulti oferindu-le un spatiu generos atat pe locurile din fata cat si pe cele din spate, noul Citroen C1 isi dimensiunile compacte, cu 3,44 m lungime care ii ofera usurinta de a se strecura in traficul urban.

Versiunea cu motorizarea de 1,0i 68 CP cu cutie manuala se impune ca referinta in segment in ceea ce priveste protectia mediului, inregistrand un consum mixt de 4,3l /100 km si emisii de 99 g de CO2/ km. Acesta devine primul model din gama Citroen cu motorizare pe benzina si cu emisii sub 100 g de CO2/ km.

Un nou design exterior
Noul Citroen C1 castiga simpatie si mai multa personalitate cu noul sau aspect, caracterizat de capota mult mai scurta. Pe bara de protectie fata, care a fost complet redesenata, regasim proiectoarele de ceata si luminile de zi cu LED-uri, o semnatura luminoasa cu design vertical specific modelelor Citroen (DS3 si C4 Aircross) care ii intarasc fara indoaiala caracterul.

Distractiv, noul Citroen C1 are o culoare de lansare speciala, Bleu Botticelli. Gama de culori mai include Rouge Scarlet, galben Tritium, bleu Electra, alb Lipizan, negru Caldera si doua nuante de gri (Gallium si Carlinite). In interior, partea inferioara a plansei de bord, consola centrala si panourile usilor, trec de la gri la negru si adopta astfel aceeasi culoare ca partea de sus a tabloului central.

Noul Citroen C1 beneficiaza de luminile de zi cu LED-uri, care constituie vizual o prima adaptare „Créative technologie”. In ceea ce priveste confortul la bord, sistemul audio a fost imbunatatit, fatada integrata in stilul plansei de bord cu afisajul orei. Sistemul radio CD integreaza si functiile Connecting Box si conexiunea Bluetooth.

Ofertă specială
In luna iunie, clientii beneficiaza de o oferta speciala la noul Citroen C1, putand achizitiona pe stoc, cu livrare rapida, C1 in 5 usi, motorizare 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction cu aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice si inchidere centralizata la 5.700 euro (TVA si 3 tichete Rabla incluse).

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top