Prețuri Volkswagen Touareg – Cât costă cel mai mare SUV al nemților?

Volkswagen Touareg (4)

Prezentat săptămâna trecută în China, noul Volkswagen Touareg a ajuns deja în România, cu un preț de pornire de 49.111 euro. SUV-ul german poate fi văzut și la Salonul Auto Internațional București zilele acestea. Primii 150 de clienți care fac o rezervare pentru 1.000 de euro îl pot cumpăra mai ieftin.

Volkswagen Touareg este disponibil, pentru început, cu un singur tip de motorizare. Sub capotă se află un V6 TDI de 3.0 litri, în două versiuni de putere, cu 231, respectiv 286 de cai putere.

În România, mașina cu 231 de cai putere vine cu linia de echipare Style, care include faruri LED, jante din aliaj ușor de 18 inci, sistem de navigație DiscoverPro, Air Care Climatronic cu sistem de purificare a aerului, pachet de iarnă (scaune față încălzite și parbriz cu duze încălzite) și o gamă largă de sisteme de siguranță, cum ar fi Cruise Control Adaptiv sau sistemul de parcare automată Park Pilot. Cine vrea sistemul multimedia cu ecran de 15 inci, mai adaugă 2.900 de euro la nota de plată.

Volkswagen Touareg (10)

Cine vrea mai multă putere, poate să bifeze, în ofertă, motorul cu 286 de cai putere și una dintre liniile de echipare Elegance sau Atmosphere. Jante din aliaj de 19 inci, iluminare ambientală, tapițerie din piele sau piele ecologică și evacuări trapezoidale. Echiparea Elegance este pentru cei care preferă la bord inserțiile din aluminiu, în timp ce Atmosphere mizează pe clasic, oferind inserții din lemn. Prețurile pentru cele două echipări sunt identice, 59.990 de euro sau, cu reducere, 57.554 de euro. Transmisia automată cu opt rapoarte și tracțiunea integrală sunt standard.

Volkswagen le propune celor care se grăbesc să comande noul Touareg un preț preferințial, de 42.990 de euro, dacă aceștia rezervă mașina contra unui depozit de 1.000 de euro. Rezervarea se face doar online, pentru mașina propulsată de motorul cu 231 de cai putere și linie de echipare Style.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top