Preturi VW ID.3 First Edition: de la 39.043 euro cu TVA fără Rabla Plus

livrări întârziate VW ID.3 First Edition

Noul VW ID.3 First Edition poate fi comandat  începând cu 39.043 euro cu TVA fără bonusul Rabla Plus, cu 3.000 euro mai mult decât se anunțase inițial. Prezentăm toată gama de prețuri VW ID.3 First Edition. Livrările vor începe în septembrie. 

Cu o întârziere de 3 luni, din aprilie până în iunie, VW ID.3 First Edition poate fi în sfârșit comandat. Așa cum a anunțat inițial VW, la lansare este disponibilă seria specială First Edition cu bateria medie de 58 kWh (vor exista și versiuni cu baterie de 45 și 77 kWh) cu trei niveluri de echipări.

Pentru cei care au rezervat mașina plătind 1.000 de euro pentru rezervare, VW le face cadou accesul în First Edition Movers Club. Acesta include și un pachet de încărcare gratuită in cadrul rețelei de distribuitori dar și o stație Moon Connect de 7,2 kW cu posibilitate de upgrade la 11kW contra cost. Clienții vor beneficia și de homecheck cu instalare, precum și o revizie gratuită.

Citește primele impresii despre VW ID.3

În ciuda întârzierii, VW ID.3 nu va fi echipată de la început cu funcția App Connect și cu o parte din funcțiile de la head-up display. Acestea vor fi disponibile ulterior în al patrulea trimestru al anului. Cine primește mașina în septembrie va primi ulterior un update al acestor funcții over the air.

VW ID.3 First Edition

ID.3 First Edition are un motor electric ce dezvoltă 204 CP și 310 Nm care antrenează puntea spate și cu bateria medie de 58 kWh. Clienții au la dispoziție posibilitatea de încarcare gratuită timp de un an.

First Edition este disponibil în trei configurații diferite iar clienții își pot alege culoarea de exterior și de interior. Cele trei configurații sunt cea de bază, Plus și Max.

Prima veste proată este că mașina s-a scumpit față de prețurile anunțate inițial și scumpirea este destul de mare fiind în medie de 3.000 euro. Aceasta diferență este explicată în parte pin introducerea unui wallbox în prețul standard.

Prețuri VW ID.3

Versiunea de bază a lui ID.3 First Edition este disponibilă de la un preț de 39.043 euro cu TVA fără bonusul Rabla Plus în România (inițial se anunțase un preț de 36.072 euro cu TVA) și include sistem de navigație, radio digital DAB+, Air Care Climatronic sistem de aer condiționat cu control pe doua zone, scaune încălzite cu volan încălzit, cotieră centrală față, încărcare rapidă cu 100 kW la curent continuu (DC) sau 11 kW la curent alternativ (AC) și jante de aliaj 18 inci. Printre dotările standard sunt incluse sistemul de comenzi vocale Hello ID., ID. light la interior, lumini LED și multe altele.

ID.3 First Edition Plus are un preț de pornire de 44.755 euro cu TVA fără bonusul Rabla Plus (inițial se anunțase un preț de 41.786 euro cu TVA)  și vine cu echipari suplimentare precum cameră spate și Keyless Advanced. Interiorul lui First Edition Plus include și o consolă centrală cu doua conexiuni USB C suplimentare în spate. În pachetul de design sunt disponibile și geamurile fumurii, pachet exterior Style argintiu, lumini LED Matrix si led spate cu semnalizare dinamică și jante aliaj de 19 inci.

Versiunea de top, ID. 3 First Edition Max are un preț de 50.470 euro cu TVA fără bonusul Rabla Plus (inițial se anunțase un preț de 47.505 euro cu TVA)  și vine echipat cu AR head-up display, doua boxe suplimentare, trapă panoramică și jante aliaj pe 20 inci. În plus sunt incluși asistenți precum Travel Assist, Side Assist și Emergency Assist, precum și funcția Comfort de telefonie cu încărcare inductivă. De asemenea și scaunele față cu reglaj electric dar și funcția de masaj se vor regăsi pe ID.3 First Edition Max.

Update noiembrie 2021

Volkswagen are două versiuni ID.3 în gamă: Pro și Pro S. Iată prețurile de pronire ale acestora:

  • ID.3 Pro 145 CP, 58 kWh – 36.722 euro
  • ID.3 Pro Performance 204 CP, 58 kWh – 38.278 euro
  • ID.3 Pro S Performance 204 CP, 77 kWh – 42.403 euro

➡ Îți poți configura propriul ID.3 apăsând aici! 💡

 

 

Adaugati comentariu