Prețurile Dacia Spring pentru România. Cu Rabla Plus va putea fi cumpărată cu 9.000 de euro sau chiar mai puțin

Dacia a anunțat astăzi că începând din 20 martie deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a modelului electric Spring. Aceasta va fi disponibilă la prețul cu TVA de 18.100 euro.
pret DACIA SPRING ELECTRIC

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de echipamente de siguranță, printre care, limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori – Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort”, disponibilă la prețul cu TVA de 16.800 euro. O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț de 16.800 euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului guvernamental Rabla Plus care scade prețul mașinii la jumătate.

Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

– Echipare și preț Dacia Spring în Germania
– Primul contact cu Dacia Spring

Adaugati comentariu