Priboi și Asociații, superlativul firmelor de recuperări creanțe și avocatură

Sunt multe companii de recuperări creanțe pe piața din România și este destul de dificil să alegem o firmă de care apoi să fim într-adevăr mulțumiți. Și totuși care ar fi criteriile atunci când alegem o firmă de recuperări creanțe?

în primul rând trebuie să ne oprim asupra calității serviciilor oferite – de când activează pe piață? Cărui segment de clienți i se adresează? Ce companii mari au avut procese câștigate de respectiva firmă de recuperări creanțe? Al doilea aspect ar putea viza costurile – nu este suficient să fie un produs bun dacă este neadaptat din punct de vedere al prețului la cerințele pieței ți dacă nu respectă criterii de competitivitate.

Mai exact, o firmă de recuperare creanțe trebuie să aplice doar onorarii de succes, adică să nu perceapă clientului decât procent din suma pe care i-a recuperat-o efectiv, practic o plată la rezultat. Și fiindcă am vorbit de costuri, trebuie precizat și un procent general, de referință pe care trebuie să îl avem în vedere la momentul semnării unui contract cu o firma de recuperare creanțe: până la un an vechimea creanței, onorariul de succes nu trebuie să fie mai mare de 12%. Evident, acum trebuie luat în calcul și faptul că un preț mic nu înseamnă intotdeauna cea mai bună afacere.

Pentru a respecta câteva din regulile de mai sus, noi recomandăm cu încredere firma de recuperări creanțe și avocatură Priboi și Asociații. Înființată în București în anul 2010, Priboi și Asociații oferă servicii de recuperare a debitelor, datoriilor, creanțelor fără taxe de preluare, fără comisioane ascunse, singurul cost perceput este onorariul de succes, sub forma unui procent din suma efectiv recuperată. În plus, societatea de recuperări creanțe și avocatură Priboi și Asociații oferă și servicii avocațiale prin intermediul avocaților săi colaboratori în toată România: București, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Oradea, Brașov, Craiova, Galați, Bacău, Pitești, Sibiu dar și în Europa. Domeniile de activitate ale avocaților noștri sunt dreptul transporturilor, fiscal, comercial și bineînțeles recuperări creanțe – “specialitatea casei”.

Priboi și Asociații este o firmă serioasă de recuperări creanțe și avocatură ce oferă servicii dedicate persoanelor juridice din România și Uniunea Europeană, mai exact recuperare creanțe transport, recuperare taxa auto, recuperare creanțe firme în insolvență, recuperări creanțe externe, străinatate (Uniunea Europeană, Elveția și Norvegia) și multe alte servicii ce vizează exclusiv segmentul business.

În prezent, Priboi și Asociații deține un portofoliu de peste 300 de clienți din România, Bulgaria, Italia, Germania, Polonia, Spania, Belgia sau Turcia.

 

www.priboisiasociatii.ro

 

Adaugati comentariu