Prima doamnă a Azerbaidjanului a întors capete la cursa de Formula 1 din Baku

prima doamnă Azerbaijan

Prima doamnă a Azerbaidjanului a fost în centrul atenției în Baku, la cursa de Formula 1, mai ceva ca piloții cu 3 titluri mondiale la activ. Mehriban Aliyeva, alături de președintele statului azer Ilham Aliyev, a trecut pe la boxe și i-a salutat pe conducătorii echipelor.

Îmbrăcată într-un deux piece alb cu volane, Mehriban Aliyeva a defilat pe circuit și la boxe, parcugând pe jos distanțele dintre garajele echipelor, deși purta pantofi stiletto. Cuplul prezidențial a asistat la ceremonia de deschidere, apoi a trecut pe la garajul celor de la Mercedes pentru a-l întâlni pe șeful ecihpei, Toto Wolff, dar și pe la cel al rivalilor Ferrari, unde a dat mâna cu Maurizio Arrivabene.

La finalul unei curse nebune, cu trei intervenții ale Safety Car-ului și un steag roșu, Mehriban s-a aflat lângă podium. Soțul acesteia a fost cel care i-a înmânat trofeul lui australianului de la Red Bull, Daniel Ricciardo, câștigătorul etapei din Baku.

Lewis Hamilton a dat nas în nas pe circuit cu fosta iubită, Nicole Scherzinger! Aflați ce caută Nicole la cursă, deși s-a despărțit de britanic!

Prima doamnă a Azerbaijdanului este și vicepreședintele statului, soțul ei numind-o în această funcție în luna februarie a acestui an, susținând că nu are încredere în nimeni încredere mai mare ca în ea.

prima doamnă Azerbaijan

Presa locală o pune la zid pe doamna vicepreședinte de stat, susținând că, deși vine dintr-o țară musulmană, poartă ținute mult prea îndrăznețe, chiar și pentru țările din vest. Ba mai mult, jurnaliștii azeri au observat că, la 51 de ani, Mehriban a suferit atâtea intervenții chirurgicale încât figura ei este acum incapabilă de expresie.

Prezența primei doamne pe circuitul din Baku a eclipsat-o pe cea a artistei Mariah Carey. Americanca în vârstă de 47 de ani a aterizat în Baku pentru a susține un concert înaintea cursei, dar nu a ratat ocazia pentru a se fotografia cu cei mai în vogă piloți ai momentului: Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo și Max Verstappen.

Adaugati comentariu