Prima ediție a Auto Total Business Show

Pentru două zile, 9 și 10 iunie, reprezentanți ai producătorilor de piese și accesorii auto aftermarket au ocazia să se întâlnească sub același acoperiș cu clienții, deținători de magazine sau service-uri auto din toată țara.

Organizatorul, unul din cei mai mari distribuitori din domeniu, a dorit ca in acest mod sa faca si o analiza a pietei, socotind ca este oportun sa afle parerile atat ale producatorilor cat si ale cumparatorilor.

Avand adresabilitate preponderent business to business, Auto Total Business Show se bazeaza pe participarea a peste 45 de expozanti care vor fi prezenti in perioada 9 -10 iunie 2012 in pavilionul C1 din Complexul Expozitional Romexpo.

Domeniile de activitate ale celor prezenti cu standuri la aceasta prima editie  cuprind piesele de schimb pentru automobile (bujii, rulmenti, curele, elemente mecanice si de caroserie), consumabilele (baterii, becuri, anvelope, uleiuri) si accesoriile (portbagajele suplimentare, suporti de biciclete, monturi de schiuri, elemente de sonorizare auto, jante).

Un domeniu dorit din ce in ce mai mult de clientii magazinelor si service-urilor este cel de tunning, pentru care expozantii au creat linii speciale pentru produsele lor. Incepand de la prepararea motorului pe parte mecanica, continuand cu modificarea electronicii prin programe computerizate si terminand cu aspectul exterior (jante, vopsea, lumini), oferta expozantilor din cadrul Auto Tuning Business Show este acoperitoare. Nu va fi omis nici aspectul sonor, atat prin liniile audio cat si prin colectiile de tobe de esapament.

Pentru a pune in evidenta celor interesati, pe durata celor doua zile vor avea loc numeroase expuneri cu public ale produselor noi sau ale serviciilor noi implementate. Tot pe partea de prestari de servicii in domeniul auto se vor tine ateliere de lucru si se vor face inscrieri pentru cursurile de perfectionare pe diverse domenii.

Auto Total, organizatorul acestui salon, isi doreste sa faca din acest eveniment unul anual, fiind optimist in baza raspunsurilor prompte ale producatorilor si comerciantilor primite inca de la anuntarea intentiei de organizare.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top