Prima imagine cu BMW Concept i4, lansarea pe 3 martie

Prima imagine cu BMW Concept i4, lansarea pe 3 martie

BMW a prezentat prima imagine oficială cu modelul Concept i4, care va fi prezentat la Geneva pe 3 martie. BMW Group anunță prototipul drept premergătorul primului său „Gran Coupé” 100% electric.

Conform teaser-ului oficial, ne putem da seama despre Concept i4 că este un prototip foarte aproape de modelul de producție. Astfel, BMW pare să fi ales o abordare de tipul Concept M8 Gran Coupe în locul uneia în format Vision Next 100. Este de așteptat ca viitorul i4 să devină o alternativă complet electrică la modelul Seria 4 Gran Coupé.

„BMW Concept i4 aduce electrificarea în centrul mărcii BMW,” spune Adrian van Hooydonk, vicepreşedinte executiv BMW Group Design. „Designul este dinamic, clar şi elegant. Pe scurt: un BMW perfect care rulează fără emisii.”

Constructorul bavarez a mai oferit informații și despre stadiul procesului de cercetare / dezvoltare al modelului iNext. Astfel, după încheierea programului de testare de la Cercul Arctic, modelul electric s-a mutat în Kalahari, Africa de Sud. Acolo va avea de înfruntat noi provocări: căldura extremă şi radiațiile solare. Dar și furtunile de nisip sau șoselele acoperite cu nisip, pietre sau macadam.

Adaugati comentariu