Prima imagine cu noul Lexus RX – TEASER FOTO

Noul Lexus RX va fi prezentat luna viitoare, la Salonul Auto de la New York, acelaşi show ales ca rampă de lansare şi pentru versiunea restilizată a rivalului său direct, Mercedes MLE.

Singura imagine publicată de Lexus este un teaser relativ sumar ce lasă să se întrevadă o frântură aproape neinteligibilă a profilului noului SUV nipon. Cea de-a patra generaţie a lui RX va prelua noul limbaj de design inaugurat de fratele mai mic NX, ale cărei linii tăioase îşi vor lăsa inevitabil amprenta şi asupra noului SUV full-size al casei japoneze.

RX rămâne cel vândut SUV de lux din Statele Unite, piaţă de căpătâi pentru brandul Lexus. Divizia de lux a grupului Toyota are, aşadar, emoţii serioase privind lansarea noii iteraţii.

Noul Lexus RX va fi mai mare şi mai spaţios, urmând să ofere o experienţă de condus orientată spre confort. În centrul gamei de motorizări va sta noul V6 de 4 litri al companiei, creditat cu o putere maximă de cel puţin 350 CP. În ciuda cilindreei sale generoase, Lexus promite emisii reduse şi un consum cu 20% mai mic. Varianta hibridă va fi disponibilă încă de la startul vânzărilor.

Detaliile tehnice complete şi cele referitoare la sistemele multimedia, respectiv la gadgeturile prezente pe noul Lexus RX vor fi cunoscute abia în ajunul lansării de la New York.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top