Prima imagine neoficială cu Kia cee’d facelift

Debutul faceliftului pentru compacta coreeană era planificat pentru luna septembrie a acestui an, în cadrul salonului de la Frankfurt, însă internetul a mai făcut o victimă și iată că ne putem face o idee destul de clară despre cum va arăta modelul cee’d cu facelift.

Așa cum era de așteptat și cum se întâmplă de obicei în cazul facelifturilor, modificările estetice sunt minime și să vizeze în special spoilerul față și interiorul blocurilor optice. Nu putem vedea și partea din spate, însă mai mult ca sigur regula se respectă și acolo.

Ne putem aștepta la unele modificări ușoare și la interior însă pentru a afla amploarea lor exactă, va trebui să așteptăm până în luna august, atunci când este programată dezvelirea oficială de dinaintea prezentării de la salon.

Judecând după lista de opțiuni pe care noul Hyundai i30 le are și care lipsesc din oferta Kia, putem presupune că cee’d va veni, printre altele, și cu un motor turbo în trei cilindri care să concureze cu EcoBoost-ul de la Ford și noul motor 1.0 TSI pe care Volkswagen tocmai l-a anunțat pentru Golf. De asemenea, cee’d va fi și primul model Kia care va folosi o cutie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte.

Adaugati comentariu