Prima imagine oficială cu viitoarea Kia XCeed – Când ajunge în showroom?

Kia xCeed

Kia xCeed parcurge ultima sută de metri înaintea prezentării oficiale, care va avea loc luna aceasta. xCeed va fi un crossover urban, practic și foarte manevrabil, cu un look sportiv și spațiu interior generos, promite constructorul sud-coreean.

Kia a făcut publică prima imagine oficială cu viitorul XCeed, pe care l-am urmărit în teste în iarnă și în primăvară. Sud-coreenii trec în contul noului lor crossover urban un design rafinat, expresiv și modern. XCeed vine ca o alternativă la SUV-urile tradiționale de mari dimensiuni, purtând denumirea de CUV (crossover utility vehicle).

Kia XCeed

Fotografia oficială arată profilul de coupe al modelului desenat la centrul de design european din Germania, sub comanda vicepreședintelui diviziei de design al Kia Motors Europe, Gregory Guillaume. XCeed are gardă mare la sol și o linie descendentă a acoperișului, elemente care îi asigură o imagine dinamică. Viitorul de șofer de XCeed va beneficia și de o poziție înaltă la volan, care îi garantează o vizibilitate superioară față de cea oferită de un hatchback convențional.

Cei de la Kia susțin că noul model va veni cu un nivel de spațiu interior și o capacitate a portbagajului comparabile cu cele ale SUV-urilor ultra-populare.

Viitorul model Kia XCeed va fi prezentat oficial pe 26 iunie și va ajunge în showroom-uri în toamna acestui an.

Adaugati comentariu