Prima poză oficială cu Ford B-MAX, monovolumul ce va fi produs la Craiova

Ford deschide larg usile versiunii de serie a noului său model B-MAX, un monovolum compact, ce va fi principalul punct de atracţie al Salonului Auto de la Geneva din martie 2012.

Alan Mulally, Preşedinte şi CEO Ford, se va afla la Geneva pentru a lansa noul B-MAX, care promite să impună noi standarde prin design- ul său unic şi cele mai bune dotări tehnologice din clasa sa. Revenirea acestuia la Geneva, în versiunea finală de serie, are loc la numai un an de la dezvăluirea conceptului în cadrul aceluiaşi Salon.

„B-MAX combină un design incitant şi inovator cu dotări care înainte, puteau fi găsite numai în clasele superioare de masini”, a afirmat Stephen Odell, preşedinte şi CEO, Ford Europa. „Este o maşină complet nouă care răspunde nevoilor unui număr tot mai mare de clienţi care îşi doresc mult mai mult de la o maşină din clasa mică.”

Lansarea în producţie a modelului B-MAX a impus o nouă abordare a construirii uşilor, rezultând un acces deosebit de bun pentru şoferi, pasageri şi bagaje, cu stâlpii centrali integraţi chiar în uşi. Alături de dispunerea  flexibilă a scaunelor şi spaţiul de depozitare cel mai încăpător din clasa sa, B-MAX va beneficia şi de o execuţie superioară şi materiale de înaltă calitate care sunt intalnite rareori la o maşină din clasa compactă, la un preţ convenabil.

Noul motor Ford EcoBoost de 1 litru, deopotrivă puternic şi eficient, va fi disponibil pe B-MAX, împreună cu motoarele diesel Duratorq TDCi. Ford B-MAX va ajunge pe piaţa din Europa în lunile urmatoare.

Adaugati comentariu