Prima schiță oficială cu noul Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz a publicat prima schița oficială cu noua generație a SUV-ului GLA. Lansarea oficială a noului model GLA va avea loc pe 11 decembrie.

Constructorul german Mercedes-Benz continuă campania de teasing pentru noua generație a modelului GLA. După câteva imagini cu mașina camuflată, Mercedes a publicat o primă schiță oficială cu noul model.

Schița confirmă faptul că noul model va prelua o serie de elemente de design de la SUV-urilor GLB și GLC. Noua generație Mercedes-Benz GLA va fi mai scurt cu 20 mm față de actualul model, dar crește în înălțime cu 100 mm, noua versiune adoptând un stil mai robust.

Spațiul pentru pasageri va crește, iar interiorul va fi modulabil, bancheta culisând pentru a elibera mai mult loc pentru pasageri sau bagaje în funcție de nevoie.

Sistemul de infotainment MBUX va fi prezent și pe noul model, iar gama de motorizări va conține unități pe benzină, cât și diesel.

Viitorii clienți vor putea alege propulsoare pe benzină de 1.3 litri sau 2.0 litri cu puteri cuprinse între 163 și 224 CP, iar cei care preferă diesel-ul vor avea la dispoziție motorul de 2.0 litri în versiunea de 150 sau 190 CP.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top