Prima stație de încărcare Tesla Supercharger va fi inaugurată la Timișoara

România intră într-un final pe harta celor de la Tesla, prima stație Tesla Supercharger urmând să fie inaugurată la Timișoara în luna aprilie.

La începutul acestui an, Tesla publica pe siteul oficial o listă de locații pentru stații de încărcare din rețeaua Supercharger. După trei luni, planurile companiei americane încep să prindă contur.

Tesla Supercharger la Timișoara

Prima stație de încărcare pentru mașini electrice din rețeaua Tesla Supercharger este în construcție la Timișoara și va fi inaugurată în luna aprilie. Stația este amplasată în centrul orașului pe bulevardul Revoluției din 1989, nr.5, în fața hotelului Continental și va dispune de șase puncte de încărcare.

Tesla urmează să își dezvolte rețeaua de stații de încărcare cu puncte în București, Pitești și Sibiu. Toate aceste stații ar trebui inaugurate până la jumătatea anului, dar cel mai probabil, termenul va fi depășit.

În București, a fost deschis de curând și un showroom independent Tesla, numit Teslounge, unde clienții pot escoperi unele dintre cele mai populare mașini electrice din lume la showroom-ul din București situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză. Principalul obiect de activitate al Teslounge Bucharest este reprezentat de serviciile de finanțare și nu de comerțul cu automobile.

foto: economedia.ro, Darius Jula

Via economedia.ro, Darius Jula (youtube)

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top