Primele fotografii oficiale ale noului Mercedes-Benz Clasa S

Ceea ce pentru mulți reprezintă automobilul suprem, cunoscut în anumite medii drept „mașina președinților de stat”, Clasa S de la Mercedes-Benz se apropie cu pași repezi de apariția noii generații. Astăzi vă prezentăm primele fotografii oficiale.

Deocamdată este vorba doar despre fotografii oficiale ale interiorului noii Clase S, dar un set de fotografii „spion” care completează inspirat pozele publicate de Mercedes-Benz vin să ne creioneze un tablou complet al noii nave (la propriu, dar și la figurat) amiral de la Stuttgart.

Dacă despre exterior nu putem face prea multe comentarii, ținând cont de faptul că nu sunt decât imagini surprinse „accidental” pe stradă (deși este mai mult decât evident că un producător de talia Mercedes-Benz nu ar avea cum să scape aceste detalii fără intenție), aș vrea totuși să fac o referire personală la partea posterioară, extrem de elegantă, cu un puternic aer de Maybach; un plus evident comparativ cu generația aflată încă în serviciu în curtea Mercedes-Benz.

Nu același lucru se poate spune și despre partea frontală, o idee prea anostă raportat la ansamblul noului autoturism. Poate un plus de îndrăzneală, cum s-a petrecut în cazul facelift-ului Clasei E cu montarea unui logo de mari dimensiuni pe unele variante ale grilei radiatorului, n-ar fi stricat.

Despre interior… deși probabil că-ți trec mii de gânduri prin cap când privești fotografiile lansate de Mercedes-Benz, e probabil să nu poți face prea multe comentarii. Pentru că nivelul tehnologic și de lux la care a ajuns interiorul unui automobil de serie este fascinant. Sigur că vorbim despre o mașină ce va ușura conturile cumpărătorilor cu sume ce se apropie periculos de 100.000 de euro în versiuni de bază, iar dacă opționalele sunt bifate ca să se alcătuiască un ansamblu similar celui dezvăluit de Mercedes-Benz în imagini e limpede că mai „fug” multe alte zeci de mii din buzunar.

Cele mai bune materiale. Finisaje de top. Un limbaj banal în cazul unui Clasa S, cu atât mai mult raportat la ce ne pregătește producătorul german, se pare. O organizare interioară ce ar putea da naștere unor nopți de insomnie mai departe de producătorii premium germani, urcând puțin ștacheta către unii exclusiviști britanici, ecrane încastrate în consola centrală pe care acum douăzeci de ani s-ar fi putut organiza seri cu vizionare de filme artistice pentru grupuri mari de oameni. O declarație de forță extremă din partea Mercedes-Benz.

Ne place! O așteptăm cu interes! O vrem!Sursă foto: www.autoblog.com

Adaugati comentariu