Primele imagini: Așa arată noua Kia Cee’d

Noua Kia Cee’d, ajunsă la cea de-a treia generație, va fi lansată anul acesta. Colegii de la Carscoops prezintă, însă, deja primele imagini spion cu noul model.

Fratele de concern, Hyundai i30, a fost deja reînnoit în 2016, iar Kia a fost ocupată de ceva timp cu dezvoltarea unui nou Cee’d, construit pe aceeași platformă tehnică.

Noile fotografii spion nu sunt de înaltă calitate, dar oferă o idee despre ceea ce ne putem aștepta de la noul Kia în materie de design. Profilul caroseriei pare inspirat de la i30, în timp ce blocurile optice spate sunt similare celor afișate de crossoverul de oraș Stonic.

Urmând exemplul lui i30, Kia Cee’d va crește ușor, decizie ce va avea un efect favorabil asupra spațiului interior. Ne așteptăm ca mașina să apară pentru prima dată pe piață ca un hatchback cu cinci uși. Ulterior, această variantă va fi acompaniată în gamă de o versiune cu trei uși Pro_Ceed și de un break.

Pe lista motoarelor ne așteptăm să întâlnim unitatea turbo cu trei cilindri T-GDI de 1 litru și 120 CP. Modelul 1.6 GDI aspirat va fi înlocuit cu un motor 1.4 T-GDI turbo cu 150 CP.

noua-kia-ceed (3)

Adaugati comentariu