Primele imagini cu interiorul noului Audi A4

Noul Audi A4 se apropie cu pași repezi de lansare. Sarabanda informațiilor despre viitoarea limuzină de clasă medie continuă cu primele fotografii spion ale interiorului, publicate de chinezii de la autohome.com.cn.

Viitoarea generație A4 respectă filozofia tipică Audi, care pune pe primul plan evoluția și nu revoluția. Singura imagine a exteriorului dezvăluie unul dintre faruri și forma sa inedită, ce imită silueta literei L. Exemplarul de față pare să îmbine tehonologia LED cu cea xenon. Grila este și ea mai lată, în ton cu cele mai noi iterații ale sale, prezente pe noile TT și Q7.

audi-a4 (2)

Interiorul nu aduce nici el surprize majore în materie de layout, de asemenea, de inspirație Q7 – cu tot cu gurile de aerisire supradimensionate, ce se prelungesc pe întreaga suprafață a bordului, în plan orizontal. Marea noutate este ecranul de tip free-standing al centralei de comandă revizuite MMI, dotată cu un touchpad complet nou, cu funcție de recunoaștere a caracterelor. Oglinda retrovizoare ar putea fi înlocuită de un mic display ce va afișa imaginile preluate de o cameră video orientată spre spatele mașinii.

Noul A4 va sosi pe piață cu un set de dimensiuni exterioare apropiate de cele afișate de actuala generație: lungime de 4.701 mm, lățime de 1.826 mm și înălțime de 1.417 mm. La baza sa va sta noua platformă modulară MLB Evo (Modular Longitudinal), dedicată întregii game de modele Audi de clasă medie și mare din viitorul apropiat, inclusiv noile A6 și A7. Oțeluri de înaltă rezistență și aliaje compozite vor contribui la reducerea masei la gol cu aproximativ 100 kg.

audi-a4 (3)

La gama de motorizări alcătuită din clasicele unități TSI și TDI, cu patru sau șase cilindri se va alătura, încă de la start, o versiune plug-in hibridă. Animată de un TSI de 2 litri și 211 CP și de un motor electric de 95 CP, aceasta se va lăuda cu o autonomie de 50 mile în modul de rulare exclusiv electric.

Lansarea oficială a noului Audi A4 va avea loc în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top