Primele imagini cu noua generație Dacia Logan și Sandero

New Dacia SANDERO SANDERO STEPWAY and LOGAN

Dacia a prezentat primele imagini cu noua generație pentru modelele Sandero, Sandero Stepway și Logan. Detalii complete despre noile modele Sandero și Logan vor fi publicate pe 29 septembrie.

Noua generație a familie de modele Logan și Sandero se prezintă cu un design schimbat. Hatchback-ul și sedan-ul din gama Dacia au acum forme mai rotunjite, spoilere cu design nou și o linie generală mult mai modernă.

Partea frontală este domniată de o grilă cu elemente cromate, iar farurile înglobează lumini de zi LED cu o semnătură luminoasă în formă de Y.

În partea din spate, stopurile înglobează aceeași semnătură în formă de Y. Pentru modelele Sandero și Sandero Stepway, aripile sunt acum mai evazate.

Dacia nu a dat detalii suplimentare în ceea ce privește lista de motorizări sau alte elemente tehnice. Prezentarea completă a noilor modele va avea loc pe 29 septembrie.

Conform presei din Franța, noua generație Logan și Sandero folosește o versiune low-cost a platformei CMF-B, utilizată și de actualul model Renault Clio.

La interior, cel mai probabil vom vedea un display central de dimensiuni mai mari, alături de comenzi pentru climatizare preluate de la modelul Duster.

În ceea ce privește motorizările, lista ar putea începe cu motorul TCe de 1.0 litru și dieselul Blue dCi de 1.5 litri.

Via Dacia

Adaugati comentariu