Primele imagini cu noul Hyundai Santa Fe

2018 Hyundai Santa Fe

Așa arată noul Hyundai Santa Fe. Noua generație va ajunge la standul producătorului sud-coreean la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Cel mai mare model de la Hyundai, Santa Fe este povestea de succes a companiei. Aflat la a patra generație, SUV-ul cu dotări premium oferă și spațiu de top în clasa sa.

Hyundai Santa Fe vine acum cu o înfățișare modernă și elegantă, cu farurile înguste în genul celor pe care le-am văzut la fratele mai mic, Kona, și cu o grilă nouă. Imaginea robustă și atletică este asigurată de liniile redesenate special pentru a sugera forță. Design-ul interior combină calitatea superioară cu spațiul mărit în toate direcțiile, iar constructorul promite acum și o vizibilitate mai bună.

Santa Fe măsoară 4.770 mm în lungime, 1.890 mm în lățime și primește acum un ampatament mai mare, pentru a oferi spațiul promis de Hyundai.

2018 Hyundai Santa Fe Interior

Sud-coreenii și-au echipat SUV-ul și cu funcții de siguranță de cel mai înalt nivel. Santa Fe primește sistem de menținere a benzii de circulație și Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, care oferă o mână de ajutor la evitarea coliziunilor din spate, în cazul ieșirii cu spatele, aplicând automat frânarea de urgență în caz de nevoie.

Hyundai va dezvălui mai multe detalii referitoare la cea de-a patra generație a lui Santa Fe la premiera mondială de luna aceasta, înainte de a expune vehiculul la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top