Primele imagini cu noul Renault Megane RS sunt aici

Noul Renault Megane RS, derivat din cea de-a patra generație a modelului compact francez, debutează în această toamnă, la Frankfurt. Până atunci, însă, designul noului hot-hatch nu mai este un secret.

Primele imagini cu noul Renault Megane RS au ajuns pe internet cu două luni înaintea lansării oficiale, acestea provenind dintr-un set de fotografii înregistrate la Biroul European de Patente.

Imaginile dezvăluie diferențele afișate de RS în comparație cu modelele convenționale Megane: aripile evazate, tipice modelului, precum și forma noilor proiectoare de ceață LED, similară celei utilizate deja de Clio RS facelift.

Spatele va fi în mare parte identic cu cel al modelului de serie mare, principalul detaliu care trădează potențialul sportiv al noului Megane RS fiind difuzorul de aer ce integrează în centru terminația rectangulară, de dimensiuni apreciabile, a evacuării.

Conform tradiției, noul Renault Megane RS va fi animat de un turbo cu patru cilindri complet nou (1,8 litri), creditat cu cel puțin 300 CP. Tracțiunea va rămâne pe roțile din față, iar Renault va oferi un diferențial față autoblocant și în premieră absolută o suspensie adaptivă și o cutie automată EDC. Renault Megane RS va putea fi specificat în continuare și cu o transmisie manuală cu șase rapoarte.

renault-megane-rs (3)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top