Primele imagini cu noul Rolls-Royce Phantom sunt aici

La finele lunii, pe 27 iulie, noul Rolls-Royce Phantom va fi dezvăluit oficial. Primele imagini cu cel mai luxos automobil din lume și-au făcut, însă, apariția pe internet mai devreme decât sperau oficialii brandului britanic.

Designul celei de a opta generații Rolls-Royce Phantom a fost deconspirat de blogul chinez Autohome, care a publicat o serie de capturi foto din configuratorul oficial dedicat noului model.

Nava amiral Rolls-Royce, prezentată în versiunea EWB (Extended Wheelbase) cu ampatament lung afișează un design familiar, elegant, ce poate fi considerat o evoluție și nu o revoluție comparativ cu actuala generație. Profilul caroseriei este, totuși, mai dinamic, plafonul coborând sensibil mai abrupt spre capacul portbagajului, acum perfect integrat în linia laterală a spatelui.

phantom-2

Sub rochia de bal a noului Phantom se regăsește tehnica familiară BMW, limuzina britanică urmând să debuteze alături de o nouă platformă din aluminiu şi o nouă motorizare V12, derivată din cea a actualului Ghost. Phantom VIII va prelua și numeroase componente de la BMW Seria 7 și viitorul Rolls-Royce Cullinan, primul SUV din istoria Rolls-Royce (așteptat în 2018), ambele construite pe arhitectura BMW CLAR.

La interior, se remarcă noile instrumente digitale de bord, oferite în premieră absolută pe un model Rolls-Royce, layoutul general al planșei de bord fiind în continuare familiar actualilor proprietari de Ghost și Phantom, cu mici tușe de modernitate precum lemnul texturat de culoare albă ce ornează bordul pe întreaga sa lungime. Interesantă este absența display-ului central dedicat sistemului multimedia și al celui de navigație, acesta urmând să fie cel mai probabil retractabil și, în consecință, ascuns privirii în imaginile preluate din configuratorul oficial.

phantom-3

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top