Primele imagini cu Porsche Cayenne Coupe

Porsche Cayenne Coupe

Porsche Cayenne Coupe a fost surprins în premieră în teste. Anul acesta, prin declarația șefului Oliver Blume, producătorul german și-a făcut cunoscute intențiile de a construi o versiune coupe a SUV-ului Cayenne, care să rivalizeze cu BMW X6, dar și cu Audi Q8 și Lamborghini Urus.

Fotografiile spion cu SUV-ul coupe surprins în teste pe străzile din Germania relevă o parte frontal asemănătoare cu ceea ce cunoaștem de la SUV-ul standard, dar o parte posterioară total schimbată. Mașina primește o lunetă înclinată, care se termină cu un eleron integrat, discret. Dincolo de stratul gros de camuflaj, se pot identifica blocurile optice alungite către aripi, dar banda adezivă ascunde configurația acestora.

Porsche Cayenne Coupe

Și farurile par să fi primit un nou design. SUV-ul coupe vine cu proporții asemănătoare fratelui mai practic, dar, cum era de așteptat, cu un desen foarte atletic, iar din profil, linia lui Porsche Cayenne Coupe amintește de Panamera.

Porsche va păstra gama de motorizare de la Cayenne și pentru versiunea Coupe. Motorul V8  de 4.0 litri și propulsorul V6 twin-turbo de 2.9 litri vor fi disponibile încă din momentul lansării. Gama nu va include niciun motor diesel. Prototipul surprins în teste prezintă patru țevi de evacuare rotunde și frâne ceramice-carbon, indicii că avem de-a face cu o versiune de top, dar nu una cu sistem hibrid de propulsie.

Porsche Cayenne Coupe

Viitorul Porsche Cayenne Coupe va fi produs la uzina din Leipzig a companiei și ar trebui să-și facă apariția în showroom-uri la sfârșitul anului viitor sau la începutul lui 2020.

Sursă foto: Quattroruote.it.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top