Primele imagini cu Seat e-Scooter Concept, primul model cu două roți al mărcii spaniole

După teaserul publicat acum câteva săptămâni, Seat a anunțat înființarea unei divizii pentru promovarea mobilității urbane și prezintă primele imagini cu conceptul unui scuter electric.

Constructorul spaniol Seat a prezentat oficial conceptul unui scuter electric, primul său model cu două roți din istoria mărcii. Anunțat de o imagine teaser publicată recent, Seat a publicat un set complet de imagini cu noul Seat e-Scooter Concept.

Seat a anunțat și lansarea unei noi divizii numită Seat Urban Mobility ce va lansa noul scuter electric în versiunea sa comercială în 2020. Scuterul electric va fi disponbil atât pentru clienți cât și pentru platformele de ride-sharing.

Noul model pe două roți va fi dezvoltat împreună cu compania spaniolă Silence, ce va asambla noul model în uzina din Molins de Rei, aflată la jumătatea distanței dintre Barcelona și Martorell.

Seat e-Scooter Concept folosește un motor electric de 7 kW ce poate atinge o putere maximă de 11 kW (14.8 CP) echivalentă cu puterea unui scuter tradițional cu motor termic de 125 cmc. Cuplul maxim instant este de 240 Nm. Scuterul electric poate atinge o viteză maximă de 100 km/oră și poate accelera de la 0 la 50 km/oră în 3.8 secunde.

Autonomia cu un plin de baterie este de 115 km. Bateria poate fi scoasă și încărcată acasă la o priză normală de 230V.

Adaugati comentariu