Primele imagini cu viitorul model Jeep electric

Grupul Stellantis și-a anunțat planurile pentru Europa conform cărora toate modelele lansate din 2026 vor fi exclusiv cu emisii zero, iar din 2023 vom vedea un model Jeep electric.

În cadrul prezentării, Jeep a publicat două imagini cu un viitor model complet electric ce va fi lansat în prima jumătate a anului viitor. Va fi urmat de un al doilea SUV full electric în 2024.

Model Jeep complet electric în 2023

Noul model prezentat nu a primit și un nume, dar din imagini ne putem da seama că are dimensiuni similare cu actualul crossover Jeep Renegade. Designul este însă evoluat față de actualul stil Jeep și ne dă o idee despre cum vor arăta viitoarele modele ale mărcii americane.

Cu puțin timp în urmă, CEO-ul mărcii Jeep, Christian Meunier a anunțat că până în 2025 va exista o variantă complet electrică în fiecare gamă de modele Jeep. De asemenea, este posibil că Jeep să introducă un model și în segmentul B, model ce ar putea utiliza platforma e-CMP a grupului Stellantis și va avea dimensiuni similare cu modelele Peugeot e-2008 sau Opel Mokka-e.

Via Jeep

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top