Primele imagini cu Volkswagen Golf 7 facelift

Primele fotografii cu Volkswagen Golf 7 facelft au ajuns pe internet, în avanpremiera debutului oficial programat pentru ultimul trimestru al acestui an. DETALII COMPLETE.

Deși veridicitatea acestora este pusă sub semnul întrebării, imaginile dedicate cel mai probabil unui oficiu de patente sunt cel mai bun indiciu referitor la designul final al noului Golf 7 facelift. Modificările de ordin estetic nu sunt majore, în ton cu conservartorismul tipic VW: noi faruri LED, noi prize de aerisire, stopuri redesenate și evacuări integrate în bara spate.

volkswagen-golf-7-facelift-2

Farurile LED vor fi oferite în premieră pentru întreaga gamă Golf, până acum această opțiune fiind rezervată modelelor eco GTE și e-Golf.

Interiorul va suferi modificări importante. Golf 7 facelift va primi un touchscreen de 9,5 inch, montat pe consola centrală. Noul sistem multimedia va putea fi controlat și prin gesturi, funcție unică în segmentul compact. De asemenea noi vor fi cadranele de bord digitale cu diagonala de 12,3 inch, preluate de la frații mai mari Passat și Tiguan.

vw-golf

La capitolul motorizări, VW va pune accent pe noile unități turbo de 1 litru și 1,5 litri. Primul va oferi tot 115 CP, la fel ca în prezent, în timp ce al doilea va dispune de tehnologia dezactivării parțiale a cilindrilor și, în premieră, de filtru de particule. Pe frontul diesel, Volkswagen Golf 7 facelift va miza pe motoarele de 1,6 litri și 2 litri, cu puteri cuprinse între 105 și 190 CP.

Adaugati comentariu