Primele imagini cu VW T-Roc, fratele mai mic al lui Tiguan

VW T-Roc

VW extinde gama de SUV-uri cu un nou model, VW T-Roc, poziționat între Golf și Tiguan. Acesta va fi prezentat în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Primele imagini.

Noul T-Roc ar putea fi puțin mai mare decât cei 4,17 m afișați de conceptul cu același nume, prezentat în 2014. Posibila creștere a lungimii până la aproximativ 4,3 m ar urma să poziționeze mai clar noul model în gama VW, care, din 2018, va include și un crossover de clasă mică de maximum 4,13 m, derivat din viitorul Polo. Garda la sol a noului VW T-Roc va fi cu 15 mm mai generoasă decât cea a unui Golf, iar portbagajul ar urma să ofere un volum de 412 litri.

La nivel estetic, VW T-Roc va respecta direcția trasată de noul Tiguan, de la care va prelua liniile angulare elegante și calandrul cromat încadrat de blocuri optice fine cu tehnologie full LED (pe versiunile de vârf). Inclusiv profilarea panourilor laterale ale caroseriei va fi similară, cu partea inferioară a acestora ușor curbată urmând silueta pasajelor proeminente ale roților.

Gama de motorizări va include un nou turbo pe benzină de 1,5 litri cu patru cilindri și 150 CP, care va acompania motorul de bază TSI de 1 litru, cu trei cilindri și 115 CP, respectiv motorul 2.0 TSI cu 190 CP. Paleta de versiuni diesel va fi compusă din unitățile TDI de 1,6 litri și 115 CP și de 2.0 litri și 150 CP. Tracțiunea integrală va fi oferită standard pentru versiunile de top.

vw-t-roc-5

Foto: Autocar.co.uk

Adaugati comentariu