PRIMELE IMAGINI: Noul Hyundai i30 debutează la Paris

A treia generație Hyundai i30 debutează la Salonul auto de la Paris, din aceasta toamnă (1-16 octombrie). Primele fotografii oficiale cu noul model compact.

Desenați un cerc roșu și mare pe calendar în jurul zilei de 1 octombrie. Aceasta este data la care Hyundai va trage cortina, dezvăluind în premieră mondială noul i30 cu cinci uși.

Carismaticul designer Peter Schreyer este din nou responsabil pentru imaginea dinamică a noii compacte coreene. Surprins deja în fotografii spion, i30 seamănă izbitor cu o copie la scară mai mare a lui i20. Teaserele pe care le vedem astăzi confirmă imaginile surprinse de paparazzi.

”Atunci cand a fost conceput, echipa Hyundai a avut ca obiectiv dezvoltarea unui model care sa raspunda nevoilor unei categorii cat mai extinse de clienti. Designul reflecta evolutia limbajului specific familiei Hyundai – forma sculpturala a caroseriei, suprafete rafinate si fluide, alaturi de noua grila tip cascada, element dominant al partii frontale”, explica Peter Schreyer.

Dincolo de versiunile 1.0 T-GDI turbo și 1.6 CRDi diesel, motorul de 1,4 litri pe benzina ar putea fi inlocuit cu noul motor de 1 litru, cu trei cilindri, care a debutat deja pe i20. În plus față de versiunile obișnuite, noul Hyundai i30 va avea, de asemenea, o versiune sportivă N. Dezvoltată de nou creata divizia N sportivă a mărcii Hyundai, acesta va deveni un real de temut pentru europenii VW Golf GTI si Ford Focus ST. Mai multe informații vor fi anunțate în perioada premergătoare Salonului de la Paris.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top