BMW M2 facelift se prezintă – primele imagini oficiale

BMW M2 facelift va sosi în toamnă, dar primele imagini oficiale au fost dezvăluite accidental de portalul online din Belgia al constructorului german.

Cele două fotografii publicate, aparent accidental, de BMW anunță schimbări minore de design, care se rezumă la blocuri optice reconfigurate și la câteva retușuri aplicate la nivelul barelor de protecție față și spate.

Farurile beneficiază de un aspect mai agresiv, alveolele ce găzduiesc LED-urile adaptive dedicate fazei scurte și celei lungi adoptând linii sensibil mai angulare decât în prezent. În spate, stopurile își păstrează forma actuală, dar găzduiesc benzi LED poziționate diferit. Oglinzile, pragurile și chiar jantele par, însă, să fie identice cu cele folosite și acum de BMW. Cu alte cuvinte, M2 este o rețetă deja reușită, ce nu are nevoie de schimbări radicale.

Din punct de vedere tehnic, nu se așteaptă modificări importante, un posibil upgrade la capitolul putere maximă fiind bineînțeles așteptat de fanii mărcii și ai modelului. Nu trebuie să ne așteptăm, totuși, decât la un plus minor, estimat la 10-15 CP, de la cei 370 CP disponibili în prezent. Rămâne de văzut dacă BMW va anunța și recalibrări operate la nivelul suspensiei sau al transmisiei.

Cert este că M2 rămâne un model sport dedicat senzațiilor pure ale pilotajului, care va fi în continuare oferit doar cu tracțiune spate, inclusiv alături de o cutie manuală cu șase rapoarte.

bmw-m2-facelift (1)

Adaugati comentariu