Primele informații despre Renault Latitude

Noua navă amiral din gama Renault, botezată Latitude, va fi disponibilă în showroom-urile mărcii începând cu luna ianuarie a anului 2011.

La Salonul Auto de la Paris 2010, desfășurat în luna octombrie, Renault a prezentat marelui public, noul său vârf de gamă. Este vorba de un sedan de mari dimensiuni, denumit Latitude, care prezintă o serie de noutăți și dotări de primă mână, cu menirea de a le oferi viitorilor utilizatori, un confort sporit și o senzație premium la bord.

Latitude va fi disponibil în două niveluri de echipare – Business și Initiale și va putea fi comandat cu unul dintre cele trei motoar Diesel disponibile. Este vorba de un motor dCi eco2 cu 150 CP disponibil cu o transmisie manuală cu șase trepte, același motor disponibil într-o variantă de putere de 175 CP și de o unitate V6 dCi de 240 CP, cuplată la o transmisie automată cu șase trepte.

Apariția lui Latitude în showroom-urile Renault se va produce la începutul anului viitor, dar unii concesionari din Europa oferă deja posibilitatea de pre-comandare a modelului, la prețuri ce pornesc de la 32.500 Euro și ajung până la 45.000 Euro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top