Primele staţii OMV EuroTruck din România

OMV a inaugurat 2 stații de alimentare cu carburant, special pentru camioane, denumite OMV EuroTruck, parte a lanțului cu același nume, lansat în 2007 în Austria.

OMV, grupul energetic lider în Europa, urmăreşte să devină unul dintre partenerii principali ai transportatorilor pe un segment de afaceri în creştere, transportul comercial rutier. Reţeaua de staţii de distribuţie carburant OMV EuroTruck – lansată în Austria în anul 2007 – se extinde şi în România, oferindu-le transportatorilor produse premium 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, în două staţii OMV EuroTruck inaugurate astăzi.

Reţeaua OMV EuroTruck numără în prezent 18 staţii şi va fi extinsă la 45 de staţii de-a lungul principalelor rute de transport din Europa Centrală până la sfârşitul anului 2012. De asemenea, anul acesta se vor inaugura noi staţii OMV EuroTruck în Austria, Croaţia, Ungaria, Slovacia şi Slovenia.

În plus, ca pachet de produse şi servicii, OMV EuroTruck oferă industriei transporturilor servicii complexe, precum returnarea TVA-ului, asistenţă în caz de avarie, managementul online al cardului şi al rutelor de transport. Clienţii pot beneficia astfel de o administrare mai uşoară a flotei şi de optimizarea costurilor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top