Primul BMW Seria 2 Gran Coupé e pe drum. Când va fi gata?

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupé e pe drumul către segmentul compact premium, anunță Harald Kruger, CEO BMW, în cadrul conferinței anuale. Va fi un coupe cu patru uși, sportiv, elegant și carismatic, promite BMW, care se va adresa clienților moderni.

Modelul compact premium va primi o personalitate care va asigura emoție la volan, dar și inovații la capitolele operare și conectivitate, pentru a avea în mânecă așii câștigători în vederea atragerii publicului-țintă. Compania de la Munchen mizează pe Seria 2 Gran Coupé pentru un aer fresh în clasa compactă premium, acolo unde îl așteaptă Audi A3 Sedan și Mercedes-Benz Clasa A Sedan.

Test drive BMW Seria 2 Cabrio facelift – Cerul e limita!

La baza sa va sta cea mai nouă platformă cu tracțiune față a constructorului bavarez, pe care este construit și viitorul BMW Seria 1, și acesta așteptându-și rândul la prezentarea oficială, programată să aibă loc anul viitor. Opțional, modelul va fi oferit și cu tracțiune integrală. Sub capotă, își vor face loc motoarele turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri ale companiei. Mașina fi disponibilă și o versiune de top M, cu peste 300 de cai putere.

BMW Seria 2 Gran Coupé va fi prezentat în luna noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles, și va ajunge în showroom-uri în primăvara anului viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top