Advertisement

Primul Crossover Tata

Constructorul indian Tata Motors a lansat primul crossover cu tracțiune integrală din istoria mărcii. Judecând prin prisma opțiunilor, Tata Aria se anunță a fi un model interesant.

Beneficiind de dimensiunile unui sedan și de funcționalitatea unui SUV, Aria va oferi utilizatorilor un confort foarte bun și o siguranță sporită prin intermediul diverselor sale dotări, cum ar fi sistemul ESP, distribuitorul electronic al forței de frânare, sistemul ABS, sau cele șase airbag-uri.  

Mașina beneficiază de un sistem de tracțiune integrală permanentă, care poate fi decuplat la cerere, pentru a reduce consumul de combustibil. De asemenea transmisia cu șase trepte are în componență și un reductor, pentru situațiile dificile pe care le poate întâlni Aria în utilizare. O altă dotare interesantă este sistemul GPS integrat în planșa de bord.

Motorizarea este asigurată de o unitate de 2,2 litri diesel, cu tehnologie Common Rail (DICOR) și turbină cu geometrie variabilă. Puterea maximă generată este de 140 CP, iar cuplul motor poate ajunge până la 320 Nm. Tranmisia cu șase trepte este precisă, asigurând schimbarea corectă și foarte lină a acestora.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top