Primul exemplar Corvette ZR1 2019 a fost vândut cu 925.000 de dolari

corvette

Corvette a fost vedeta licitației organizate ieri la Scottsdale (Arizona) de către casa Barrett-Jackson și la care, invitat special a fost George W. Bush, fostul președinte al SUA. Evenimentul a fost pus la cale de General Motors, iar fondurile strânse, 2,325 milioane de dolari, au fost donate în scopuri caritabile.

Bush a urcat pe podium și a fost cel care a consființit, cu obișnuita lovitură de ciocan, vânzarea unui Chevrolet Carbon 65 Edition ediție 2018 pentru suma de 1,4 milioane de dolari. Apoi, el a și dat un autograf pe capota mașinii care a intrat în posesia lui John Staluppi, patronul Atlantic Automotive Group. Banii urmează să ajungă în contul Bush Center Military Service Initiative, organizație care are drept scop sprijinirea reabilitării veteranilor post 9/11 și a familiilor acestora.

Bush

Cea de-a doua mașină, primul exemplar al noului Corvette ZR1 ieșit de pe linia de fabricație a fost cumpărat de către Rick Hendrick, patronul Hendrick Automotive Group și al echipei Hendrick Motorsport din NASCAR. El a plătit 925.000 de dolari, iar mașina va ajunge într-un garaj în care se mai regăsesc primele exempare Acura NSX din generația 2017 și Chevy Camaro ZL1 1LE 2018, dar și o duzină de alte modele cu pedigree sportiv. Și acești bani au ajuns în contul unei fundații care se ocupă de veterani, Stephen Siller Tunnel to Towers Foundation.

Adaugati comentariu