Primul pick-up Mercedes va fi dezvăluit pe 25 octombrie

Mult așteptatul pick-up Mercedes va fi dezvăluit săptămâna viitoare și va purta denumirea de GLT sau X-Class. Noul model va fi construit în Europa și în America de Sud.

Mercedes GLT va împrumuta platforma de la noul Nissan NP300, dar cu ecartamente mai generoase față de Navara. Mercedes GLT va avea și un interior diferit față de cel de la Nissan, cu o finisare premium.

Mercedes-Benz GLT va veni cu un singur tip de carosorie, o cabină dublă cu patru uși. Suspensia spate complexă (combinația exotică dintre bara de torsiune și puntea spate cu cinci brațe, care și-a făcut apariția odată cu Nissan Navara), tracțiunea integrală 4Matic și transmisia manuală cu șase trepte vor fi standard, cu o transmisie automată cu șapte trepte aflată pe lista de opțiuni.

O gamă largă de trenuri de rulare, cu motoare cu patru și șase cilindri, va fi disponibilă alături de GLT, în versiuni pe benzină și pe motorină. Surse interne dezvăluie că prețurile vor porni de la 30.000 de dolari pe cele mai ieftine piețe.

Producția pick-up-ului Mercedes-Benz va avea loc la uzina Renault din Cordoba, Argentina, și la uzina Nissan din Barcelona, în Spania, acolo unde sunt asamblate și Nissan NP300 Frontier și Renault Alaskan. Săptămâna viitoare, Mercedes-Benz va oferi mai multe informații despre design-ul și dotările noului pick-up.

Adaugati comentariu