Primul pick-up Renault și fratele lui Duster pick-up, confirmat oficial

Primul pick-up Renault și totodată fratele sud-american al lui Duster Pick-up a fost confirmat oficial. Premiera va avea loc peste zece zile, la Buenos Aires.

Spre deosebire de Dacia Duster pick-up, lansată anul trecut în serie limitată şi creată de Romturingia, modelul Renault este „un double-cab veritabil, cu patru uși, cinci locuri și o benă cu suprafață de încărcare generoasă,” se arată în comunicatul dat publicității de compania franceză.

Primul pick-up-u Renault este, în esenţă, un Duster recarosat, cu modificări minime la nivel de design. Platforma este identică, fiind vorba despre aceeaşi arhitectură cu suspensie independentă spate şi sistem de tracţiune integrală de origine Nissan.

pick-up-renault (2)

La capitolul motorizare, Renault Oroch va dispune de o unitate aspirată pe benzină de 2 litri, cuplată fie la o transmisie manuală, fie la una automată.

În paralel, Dacia duce mai departe proiectul Duster pick-up cu o nouă variantă double-cab, în patru portiere, a modelului cu cabină simplă, lansat anul trecut pentru Petrom şi alţi clienţi mari de flote, un prototip fiind surprins chiar zilele trecute pe străzile din Mioveni.

Adaugati comentariu