Primul service auto de cinci stele din România: Colina Motors

Service-ul Colina Motors din Popeşti-Leordeni a fost desemnat „Primul Service de 5 Stele din România” de către Asociaţia Specialiştilor Auto din România (A.S.A.R.). Titlul a fost obţinut în urma auditului realizat în luna martie de A.S.A.R., prin intermediul primului sistem INDEPENDENT de auditare şi clasificare a atelierelor service auto din România.

Service-ul Colina Motors din Popeşti-Leordeni a acumulat un total de 331 de puncte, corespunzător calificativului de 5 Stele din grila A.S.A.R. Specialiştii A.S.A.R. au evaluat activitatea de service desfăşurată în atelierele Ford, Hyundai si Mercedes-Benz (utilitare) ale complexului Colina Motors din Popeşti-Leordeni, la nivel general, dar şi în ceea ce priveşte operaţiunile de mecanică, în particular.

Auditul realizat de Asociaţia Specialiştilor Auto din România în parteneriat cu Alfa Premium are la bază două modalităţi de abordare: directă, prin completarea unei Fise de evaluare în care se urmăresc toate aspectele interfeţei client-service, şi indirectă, prin intermediul unor acţiuni de tip “mistery shopping” prin care auditorul, în calitatea sa de “client sub acoperire”, urmăreşte prestaţia service-ului prin prisma experienţei sale cu acesta.

Criteriile de evaluare au fost grupate în 5 categorii – Interfaţă client, Aspect General, Funcţionalitate, Condiţii comerciale, Încadrarea în normative – şi au vizat, printre altele: confortul în sala de aşteptare, prezenţa unor facilităţi de tip “coffee corner” sau internet wireless, atitudinea angajaţilor, curăţenia şi accesul la locaţie, identificarea personalului, modul de întocmire a fişei de service, recepţionarea maşinii de către service şi respectiv, modul de predare a acesteia către client, tariful pe ora de manoperă, preţul pieselor de schimb, încadrarea în normativele de timp, folosirea sculelor şi a dispozitivelor speciale etc.

Diploma care certifică obţinerea celor 5 stele a fost înmânată domnului Ionel Isar – Director Servicii Post-Vânzare Colina Motors de către Valentin Sisea – Coordonator proiect audit – şi Victor Balaş – Peşedinte A.S.A.R.

Cu ocazia obţinerii statutului de Primul Service de 5 Stele din România, Colina Motors a lansat Oferta de 5 Stele, o ofertă specială dedicată posesorilor de autovehicule Ford Fiesta, Fusion si Focus (anumite modele). Până la 31 august, pentru orice lucrare de service pentru aceste autovehicule, Colina Motors oferă un voucher care garantează un pret special la următoarea revizie efectuată în atelierele Ford Colina Motors (de la 400 Lei, TVA inclus). În plus, cei care efectuează revizia la Colina Motors în perioada promoţiei beneficiază automat de Pachetul de 5 super avantaje:

Preț șoc la revizie: de la 400 Lei, TVA inclus, preţ valabil pentru revizia efectuată în perioada campaniei 20%. Reducere la piesele de origine pentru orice altă lucrare (mecanică sau tinichigerie) efectuată în perioada campaniei. Verificare tehnica gratuită. Asistenţă rutieră gratuită. Preț șoc la următoarea revizie. Detaliile ofertei sunt publicate pe site-urile companiei: www.FordColina.ro şi pe www.ColinaMotors.ro.

Adaugati comentariu