Primul serviciu de car sharing lansat de Porsche Romania

vanzari - Rabla Plus

Porsche Finance Group Romania lanseaza in premiera pentru Romania un serviciu de car sharing pentru companii.

Serviciul va fi diferit de leasingul operational, iar angajatii unei companii vor putea schimba intre ei masinile puse la dispozitie de Porsche Finance Group.

“Este un serviciu prin care companiile din Romania vor putea pune la dispozitia angajatilor masini din portofoliul Porsche Finance Group pe care sa le foloseasca in locul unor masini de serviciu. Astfel, in loc sa cumpere o flota intreaga de masini de serviciu sau sa lase angajatii sa foloseasca mijloacele de transport in comun pentru deplasare sau intalniri de afaceri, companiile vor putea practic finanta aceste masini pe care angajatii sa le utilizeze pe rand”, au declarat surse neoficiale, citate de publicatia economica wall-street.ro.

“De exemplu, astazi un angajat poate folosi un Volkswagen, iar maine il poate folosi alt angajat. Deci, este practic car sharing intre angajati. Masinile vor fi din portofoliul Porsche Finance Group. Pentru acest serviciu va putea aplica orice companie, indiferent de numarul de angajati. A fost si un proiect pilot care s-a desfasurat si rezultatele au fost foarte bune.”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top