Primul SUV electric Jaguar va fi dezvăluit mâine – TEASER

Primul SUV electric din istoria Jaguar va fi dezvăluit mâine, la Salonul Auto de la Los Angeles. Acesta va deveni, de asemenea, și primul model cu emisii zero al brandului premium britanic.

Primul teaser oficial trădează extrem de puțin din liniile de design ale noului model. Partea superioară a grilei față și capota motorului, alături de una dintre jantele primului SUV electric Jaguar sunt singurele detalii dezvăluite înaintea debutului oficial.

Denumit cel mai probabil, E-Pace, noul SUV va fi sensibil mai mic decât F-Pace și va miza pe un profil mai dinamic, cu accente de coupe. Propulsia va fi asigurată de două motoare electrice, câte unul pentru fiecare axă, mimând astfel avantajele unui sistem clasic de tracțiune integrală. Puntea față va fi animată de un motor de aproximativ 110 CP, în timp ce roțile din spate vor fi puse în mișcare de un motor cu peste 200 CP.

Cele două motoare electrice vor fi alimentate de un set de baterii cu capacitatea de 70 kWh, care, cu un plin de energie ar urma să asigure o autonomie totală cuprinsă între 280 și 300 mile (450-482 km).

jag

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top