PRIMUL TEASER: Mercedes-Benz GLA facelift vine la Detroit

Familia compactă de la Mercedes este aproape complet revizuită. Mercedes-Benz GLA facelift va fi dezvăluit oficial peste doar câteva zile, la Salonul Auto de la Detroit. PRIMUL TEASER.

La mijlocul lui 2015, Mercedes-Benz a dezvăluit, la Festivalul Vitezei de la Goodwood, A-Class facelift. Noutățile de design se limitau la noile faruri și barele modificate superficial. În plus, o suspensie adaptivă a fost inclusă în premieră pe lista de opțiuni, iar modelele Mercedes-AMG 45 au primit mai multă putere: 381 CP.

Ca și A-Class, GLA va primi modificări similare. Cele mai importante vor fi aplicate la nivelul farurilor – acum cu tehnologie full LED oferită opțional – și asupra design-ului stopurilor.

Motoare actualizate cu un consum și emisii CO2 reduse fac parte, de asemenea, din procesul de modernizare. GLA 45 AMG va avea numai de câștigat. Motorul său turbo de 2,0 litri și patru cilindri, pe benzină, primește setări noi și o presiune de admisie superioară. În consecință, puterea va crește de la actuala valoare de 360 CP până la 381 CP și 475 Nm. CLA 250 va primi, la rândul său, un motor revizuit, cu o putere totală mărită de la 211 la 218 CP.

Setările suspensiei sunt, de asemenea noi, cu amortizoare adaptive oferite opțional (disponibile deja de anul trecut). Sistemul Dynamic Select standard reglează reacția motorului, a transmisiei, a direcției și a aerului condiționat în patru moduri diferite: Comfort, Sport, Eco și Individual.

Evident, GLA 2017 va veni și cu un nou sistem multimedia, compatibil cu cea mai recentă generație de smartphone-uri și cu pleiada de conexiuni MirrorLink, Apple CarPlay și AndroidAuto. Interiorul prezintă materiale noi, alături de un display opțional mai mare, cu diagonala de 8,4 inch.

Adaugati comentariu