Primul trailer cu jocul F1 2015, simulatorul de Formula 1

Dacă Formula 1 de la televizor e din ce în ce mai plictisitoare, atunci poate că e momentul să trecem chiar noi la volan. Și cum ne lipsește un tată miliardar sau o companie cu conducere inconștientă care să ne sprijine financiar, singura alternativă viabilă rămâne lumea virtuală.

Cei mai bătrâni dintre noi își vor aduce aminte jocurile F1 GP și Moto GP din anii ’90 făcute de Codemasters, și cea mai probabilă imagine care-ți va reveni în minte este cea a vibratoarelor în roșu și alb care delimitau griul închis al pistei de decorul verde.

Lucrurile au evoluat extrem de mult între timp, așa că acum stai și te uiți la clipul de prezentare pentru ultimul joc al seriei, F1 2015, și te întrebi dacă nu cumva sunt filmate unele dintre ele. Nivelu de detaliu pare să fie la cote foarte mari, începând cu aspectul piloților sau al mașinilor și terminând cu diverse elemente aparent neimportante, dar care dau atmosferă jocului.

Această nouă ediție a simulatorului de Formula 1 promite o mecanică de joc diferită față de ediția precendetă, un sistem de control al mașinii mai bun precum și mai mult realism. O mare parte dintre elementele jocului au fost construite de la zero, iar cele care au fost păstrate au suferit schimbări menite să le facă mai bune.

Trailerul, chiar dacă scurt, pare să folosească și imagini din jocul propriu-zis, deci ne putem face o idee despre cum va arăta. Desigur, calitatea graficii va depinde de platforma pe care rulează jocul și, în cazul PC-ului, de configurația acestuia.

Data lansării este 10 iulie, urmând ca jocul să fie disponibil pe aproape toate platformele existente: XBOX ONE, PS4, PC (poate fi achiziționat și din rețeaua Steam).

https://www.youtube.com/watch?v=e1MIFgRmNoQ

Adaugati comentariu