Principalul producător auto chinez BYD (China) și Castrol semnează un acord de colaborare strategic

Castrol

Castrol și BYD (China), unul dintre cei mai mari producători de vehicule electrice din China, au semnat un nou acord de colaborare strategică pe trei ani. BYD a vândut aproape 600.000 de vehicule electrice anul trecut+, intenționează să crească această cifră la 1 milion de unități în 2022 și promovează în mod activ exporturile în peste 60 de țări.

BYD (China) va utiliza fluidele avansate Castrol ON pentru vehicule electrice în gama sa în creștere. Acordul vine în continuarea înțelegerilor de furnizare de tip prima umplere și umplere la service care au început anul trecut.

BYD (China) și Castrol semnează un parteneriat pe trei ani pentru a îmbunătăți furnizarea și promovarea lichidelor avansate Castrol ON pentru vehicule electrice pentru vehiculele BYD cu emisii zero. Acordul se bazează pe acordul de primă umplere existent

Ca parte a celui mai recent acord și pe baza testelor, BYD (China) va recomanda în mod oficial utilizarea fluidului de transmisie Castrol ON pentru vehicule electrice prin autovehiculul său de lux Han. Sedanul electric de dimensiuni medii, care are o autonomie de până la 376 mile (605 km)#, este una dintre cele mai populare vehicule plug-in din China, cu peste 150.000 de unități vândute de la lansarea sa în 2020. Activitățile comune de marketing între cele două companii vor evidenția beneficiile produselor Castrol ON în China, cea mai mare piață de vehicule electrice din lume.

BYD (China) recomandă în mod oficial fluidul de transmisie Castrol ON EV pentru sedanul său de lux, seria Han

BYD (China) va promova produsele Castrol ON în magazinele sale online, în centrele sale post-vânzare și în rețeaua sa de dealeri din China. Ambele companii vor utiliza un co-branding pentru a comercializa produsele în cadrul unei serii de campanii de servicii menite să informeze proprietarii de autovehicule despre beneficiile utilizării lubrifianților specifici pentru vehicule electrice. BYD (China) a fost primul producător auto global care a lansat produsele Castrol ON EV în cadrul operațiunilor sale post-vânzare în ianuarie 2021.

În cadrul acordului de cooperare, BYD (China) va promova, de asemenea, utilizarea fluidului de transmisie Castrol ON pentru vehicule electrice de către echipa de curse New Energy Vehicle (NEV) a mărcii, care concurează în Campionatul de Raliuri al Chinei (CRC). Produsele Castrol ON oferă performanța, eficiența și durabilitatea necesare pentru a câștiga etapele solicitante de raliu.

Acordul include activități promoționale în rețeaua de retail BYD (China) și în cadrul echipei de curse de vehicule cu energie nouă din cadrul Campionatului de Raliuri al Chinei

Mike Zhang, vicepreședintele Castrol China, a declarat: „Castrol și BYD (China) au o relație de lungă durată, iar aceasta este o etapă importantă în dezvoltarea activității Castrol în domeniul energiei noi în China. Această cooperare strategică cu BYD (China) ne va ajuta să urmărim oportunitățile vehiculelor electrice, atât în ceea ce privește prima umplere, cât și în ceea ce privește umplerea la service, susținând poziția de lider a Castrol pe piața vehiculelor electrice din China.”

Sumeet Wadhwa, Directorul de marketing al Unității de Vehicule Electrice și de Creștere Castrol a comentat: „Acest acord de colaborare strategică reprezintă o etapă importantă în implementarea gamei noastre de fluide avansate Castrol ON pentru vehicule electrice. Pe măsură ce lumea continuă tranziția către mobilitatea electrică și către un viitor sustenabil, este esențial ca producătorii auto precum BYD și clienții lor să aibă acces la lichide de înaltă calitate care îmbunătățesc performanța și durabilitatea vehiculelor lor electrice*.”

BYD (China) a fost primul producător auto global care a lansat produsele ON EV în cadrul operațiunilor sale post-vânzare în ianuarie 2021

Zikai Gao, Directorul General al Diviziei globale Post-vânzare BYD, a comentat: „BYD (China) a fost primul care a introdus fluidele Castrol ON pentru vehiculele electrice pentru activitatea de post-vânzare în ianuarie 2021, iar acum recomandăm oficial utilizarea fluidului de transmisie Castrol ON pentru vehicule electrice pentru sedanul nostru emblematic de lux, Han. Pe măsură ce anunțăm încetarea producției de vehicule cu motor cu ardere internă, credem că acest parteneriat cu Castrol ne va ajuta să accelerăm adoptarea vehiculelor electrice în întreaga lume.”

Fluidul de transmisie Castrol ON EV ajută la prelungirea duratei de viață a sistemului de propulsie și ajută vehiculele electrice să ajungă cât mai departe1* cu o singură încărcare

Gama Castrol ON include Fluide de Transmisie EV, Lichide Termice EV și Lubrifianți EV care contribuie la adoptarea generală a vehiculelor electrice, ajutându-le să meargă mai departe1, să se încarce mai repede2 și să aibă o durată de viață mai mare3 *. Fluidele de transmisie avansate pentru vehicule electrice oferă o protecție sporită a transmisiei și îmbunătățește eficiența. Fluidele termice EV Castrol ajută la menținerea temperaturii bateriilor, chiar și în condiții extreme, ceea ce permite o încărcare ultra-rapidă; în timp ce Lubrifianții EV joacă un rol vital în menținerea eficienței optime și în prelungirea duratei de viață a componentelor vehiculelor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top